Welkom op Roocostyle

 

 

Creatief zijn is een werkwoord!

Sinds september 2009 heb ik de tweejarige HBO opleiding Interieurstyliste bij Perk Interieur in Eindhoven gevolgd.Deze heb ik met goede cijfers en een diploma afgesloten.

Ik mag mij dan ook Interieurstyliste noemen.

Als interieurstyliste ben ik van alle markten thuis.Allereerst maak ik ontwerpen voor een nieuw of bestaand interieur. Dit kan door middel van schetsen of 3D tekeningen.Geef ik ook kleur en materiaal adviezen.Daarbij hou ik de bestaande details als ook de wens van de klant continu in beeld.Het is belangrijk dat ik kan invoelen wat uw persoonlijke woonwens is.Dan pas zult u zich thuis voelen in uw eigen huis!

 Ook heb ik de expertise in huis op het gebied van vloeren, raamdecoratie en meubelen.Ik kan dus ook in de winkel u een prima advies geven wat het beste produkt is in uw situatie en naar uw wensen.Ik ben werkzaam bij Blankenburgh wonen en slapen in Middelburg voor al uw woon en slaapcomfort.

 Bij u thuis proberen we samen uw wensen en de knelpunten in kaart te brengen.Vaak kan ik al een eerst beknopt advies geven als het gaat om kleur en materiaaladvies.Later nodig ik u uit op de winkel en kan ik door middel van stalen en materialen u een presentatie geven over het plan dat ik voor u heb gemaakt.

Op deze website ziet u een aantal realisatie`s bij klanten .ZIj hebben mijn hulp ingeroepen en mijn plannen voor hun interieur mochten gerealiseerd worden!

 

Veel Kijkplezier!

 

 Miranda de Roo

www.roocostyle.nl

0640647584

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Klik hier om naar de Webbuilder te gaan. Daar kun je deze pagina wijzigen of een nieuwe pagina toevoegen.

Wil je liever eerst de lay-out wijzigen? Klik dan hier en verander deze ballonnen lay-out in een andere lay-out.

Vergeet niet dat op de help pagina veel tips en trics staan om een mooie website te maken.

Veel plezier met je website!


Met vriendelijke groeten,

Kees van Dijk